Producenci
Promocje
Szampon w kostce dermaviduals® 60g
Szampon w kostce dermaviduals® 60g
45,00 zł 39,00 zł
szt.
Koncentrat wit. C VC 20% 30ml
Koncentrat wit. C VC 20% 30ml
240,00 zł 192,00 zł
szt.
Serum z witaminą C  10%
Serum z witaminą C 10%
144,00 zł 115,20 zł
szt.
Polityka prywatności

Polityka prywatności i wykorzystania plików cookies

Właścicielem i administratorem serwisu jest:

Kazumi Agnieszka Kończyńska z siedzibą w Miałkówek 55; 09-500 Gostynin, numer NIP: 6762014736, numer REGON: 362541149.

 

Na niniejszej stronie internetowej udostępnione są odnośniki (linki) do serwisów zewnętrznych, na których nie obowiązuje niniejsza polityka.  Kazumi Agnieszka Kończyńska (dalej „Kazumi”) nie ponosi odpowiedzialności za zasady przestrzegania prywatności obowiązujące na tych stronach. Zalecamy zapoznanie się z treścią zasad na poszczególnych serwisach www.

 

Kazumi przywiązuje szczególną wagę do poszanowania prywatności użytkowników odwiedzających serwis w domenach kazumi.pl i kazumi.com.pl.

Dane użytkowników traktujemy ze szczególną starannością i uwzględnieniem zobowiązań wynikających z obowiązujących przepisów o ochronie danych osobowych.

 

Dane osobowe

Administrator danych osobowych

 

Administratorem danych osobowych jest  Kazumi Agnieszka Kończyńska z siedzibą w Miałkówek 55; 09-500 Gostynin numer NIP: 6762014736, numer REGON: 362541149,  dane kontaktowe:

 

Telefon: +48 668-821-717

E-mail: kazumi@kazumi.com.pl

 

Kazumi przetwarza dane osobowe w zakresie niezbędnym do prawidłowej realizacji usług świadczonych drogą elektroniczną oraz stosuje niezbędne zabezpieczenia, tak aby spełnić wymogi Rozporządzenia RODO oraz chronić prawa osób, których dane dotyczą.

Poniżej opisaliśmy najczęściej występujące działania na danych osobowych Użytkowników, czyli również na Twoich danych osobowych w związku z korzystaniem z usług Kazumi.

 

Dane Konta i dane profilowe: utworzenie Konta przez Użytkownika może wymagać podania informacji identyfikujących Użytkownika, w tym jego danych kontaktowych. Takie dane mogą obejmować np. imię i nazwisko Użytkownika, jego adres email oraz adres korespondencyjny. Zgodnie z dokonanym przez siebie wyborem, Użytkownicy mają możliwość utworzenia w ramach Konta profilu, który zawierać może także inne dane, na przykład lokalizację Użytkownika, jego imię i nazwisko, numer telefonu. W przypadku logowania się do kazumi.pl za pośrednictwem zewnętrznej usługi uwierzytelniającej oferowanej przez podmioty, nad którymi Kazumi nie posiada żadnej kontroli, w ramach platformy www.kazumi.pl pozyskuje dane wyłącznie w postaci adresu e-mail Użytkownika i tylko na potrzeby takiego logowania.

Transakcje:Kazumi w ramach platformy www.kazumi.pl  może przetwarzać (na przykład przechowywać, albo analizować) informacje stanowiące dane osobowe Użytkownika, w celu realizacji zamówienia.

Obsługa Użytkownika: Kazumi w ramach platformy www.kazumi.pl może gromadzić i w inny sposób przetwarzać (np. przechowywać czy analizować) dane osobowe Użytkowników kontaktujących się z działem obsługi Użytkownika. Dane te mogą być niezbędne do prowadzenia komunikacji z Użytkownikiem (np. udzielenia odpowiedzi na zadane przez niego pytania), ale też do zrealizowania jego prośby. Kontakt możliwy będzie także poprzez wykorzystanie danych umieszczonych w tym celu na Koncie Użytkownika. Jeżeli będzie to dozwolone na gruncie obowiązujących przepisów prawa, KAZUMI będzie także uprawnione do pozyskiwania (i przetwarzania w inny sposób, na przykład przechowywania) innych danych osobowych dotyczących komunikacji z Użytkownikami, np. informacji o prośbach o wsparcie lub informacji zwrotnych ze strony Użytkowników.

Rezerwacja i realizacja BONU: dane osobowe Użytkowników mogą być gromadzone w celu poprawnej rezerwacji Bonu oraz jego realizacji.

 

Poprawność gromadzonych danych

 

Kazumi informuje osoby, których dane dotyczą, o prawie:

  • żądania od administratora dostępu do danych osobowych, ich sprostowania, jeżeli są nieprawidłowe,
  • usunięcia („Prawo do bycia zapomnianym”),
  • sprzeciwu wobec przetwarzania danych,
  • ograniczenia przetwarzania,
  • przenoszenia danych,
  • wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych, w przypadku gdy uznają, że przetwarzanie danych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych,
  • do wglądu do tych danych, w tym: do ich uzupełniania, uaktualniania, sprostowania oraz żądania usunięcia.

Gromadzenie danych

Zgodnie z przyjętą praktyką, przechowujemy zapytania HTTP kierowane do naszego serwera. Oznacza to, że znamy publiczne adresy IP, z których użytkownicy przeglądają treści informacyjne naszych serwisów. Przeglądane zasoby identyfikowane są poprzez adresy URL.

Wykorzystywanie danych

Kazumi przetwarza (np. zbiera, przechowuje, analizuje itp.) dane osobowe Użytkowników na www.kazumi.pl w następujących celach:

  • realizacji oferowanych usług;
  • zapewnianie obsługi Konta i transakcji Użytkownika, w tym rozwiązywanie problemów technicznych;
  • zakładanie i zarządzanie Kontem Użytkownika;
  • umożliwienie pełnego korzystania ze strony www.kazumi.pl, w tym dokonywania transakcji na www.kazumi.pl
  • dostosowywanie kategorii ofert i poszczególnych ofert we właściwościach strony www.kazumi.pl
  • kontaktowanie się z Użytkownikami, w tym w celach związanych ze świadczeniem usług, obsługą Użytkownika, dozwolonymi działaniami marketingowymi, poprzez dostępne kanały komunikacji, w szczególności e-mail oraz telefon;
  • przeprowadzanie badań i analiz strony www.kazumi.pl między innymi pod kątem funkcjonowania platformy, poprawy działania dostępnych usług czy oszacowania głównych zainteresowań i potrzeb odwiedzających;
  • zapewnienie bezpieczeństwa świadczonych usług drogą elektroniczną, w tym egzekwowanie przestrzegania Regulaminu www.kazumi.pl oraz przeciwdziałanie oszustwom i nadużyciom;
  • realizacja umów w ramach sprzedaży własnej prowadzonej przez Kazumi wyłącznie w zakresie danych uzyskanych w związku z zawarciem przedmiotowych umów;
  • obsługa reklamacji na stronie www.kazumi.pl;
  • prowadzenie marketingu bezpośredniego własnych usług www.kazumi.pl;
  • organizacja programów lojalnościowych, konkursów oraz akcji promocyjnych, w których Użytkownicy mogą wziąć udział;
  • wykonanie obowiązków wynikających z przepisów prawa, w tym przepisów podatkowych lub rachunkowych;
  • zapewnienie obsługi usług płatniczych, wykonania płatności prowizji z tytułu transakcji na stronie www.kazumi.pl,
  • statystycznych;
  • archiwizacyjnych;

Kazumi jest uprawniony do przechowywania zgromadzonych i śledzonych na stronie www.kazumi.pl danych wyłącznie w zakresie realizacji powyżej określonych celów biznesowych.

Mechanizm Cookies na stronach internetowych Kazumi.

Dane o charakterze nieosobowym

 

Kazumi jest zobowiązana do ochrony prywatności tego serwisu. Serwis internetowy wykorzystuje mechanizm tzw. „cookies” (ciasteczka).

 

Pliki Cookies stosowane w powyższych serwisach nie przechowują żadnych danych osobowych użytkowników. Pliki Cookies wykorzystywane są do podtrzymania sesji między przeglądarką a serwerem (pliki Cookies usuwane są po zamknięciu przeglądarki) oraz do zapamiętania ostatniej wybranej wersji językowej serwisu.

 

Czym są pliki Cookies?

 

Cookies to niewielkie porcje informacji, zapisywane przez Twoją przeglądarkę. Dzięki cookies strony internetowe pamiętają Twoje preferencje.

 

Jak długo przechowywane są dane w plikach cookies?

 

Pliki sesyjne pozostają na urządzeniu użytkownika do czasu wylogowania ze strony internetowej lub opuszczenia strony www.kazumi.pl. Trwałe pliki cookies są instalowane na różny okres. Mogą być aktywne kilka dni, miesięcy lub lat, aby informacje np. o tym, jak użytkownicy korzystali ze strony internetowej, nie zostały utracone.

 

W jaki sposób można zarządzać plikami Cookies?

 

Jeśli użytkownik nie chce otrzymywać plików cookie, może zmienić ustawienia przeglądarki. Należy zwrócić uwagę iż wyłączenie obsługi plików cookies niezbędnych dla rejestracji, bezpieczeństwa, utrzymania preferencji użytkownika, utrudni korzystanie z witryn Kazumi, w skrajnych przypadkach może uniemożliwić korzystanie ze stron www.

 

W celu zarządzania ustawieniami cookies należy wybrać z listy poniżej używaną przeglądarkę internetową i postępować zgodnie z instrukcjami:

 

Internet Explorer

  • Chrome
  • Safari
  • Firefox
  • Opera

Urządzenia przenośne:

 

  • Android
  • Safari
  • Windows Phone
  • Blackberry

Odnośniki do innych stron

 

Serwisy należące do Kazumi zawierają odnośniki do innych stron WWW. Kazumi nie ponosi odpowiedzialności za zasady zachowania prywatności obowiązujące na tych stronach. Namawiamy, by po przejściu na inne strony, zapoznać się z polityką prywatności ustaloną na nich. Niniejsza polityka prywatności dotyczy tylko serwisów WWW należących do Kazumi.

 

Statystyki Google Analytics

 

Ruch na stronach serwisu jest monitorowany przez statystyki Google Analytics. Ma to na celu gromadzenie danych o sposobie i popularności korzystania z naszych stron. Korzystając ze stron serwisu zgadzasz się na analizowanie Twoich danych przez Google Analytics w celach tu opisanych.

 

Zmiany

 

W przypadku zmiany obowiązującej polityki prywatności, wprowadzone zostaną odpowiednie modyfikacje do powyższego zapisu.

 

Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych – RODO, Dz.Urz. UE L Nr 119, str. 1, ze zmianami); Ustawa z dnia 10 maja 2018 r. o ochronie danych osobowych (Dz.U. poz. 1000, ze zmianami).

 

 

 

 

 

Kazumi Agnieszka Kończyńska z siedzibą w Miałkówek 55; 09-500 Gostynin, numer NIP: 6762014736, numer REGON: 362541149.

Nowości
Zawodowy Kurs Kosmetyczny
Zawodowy Kurs Kosmetyczny
4 900,00 zł
szt.
Szampon w kostce dermaviduals® 60g
Szampon w kostce dermaviduals® 60g
45,00 zł 39,00 zł
szt.
Mleczko do mycia z DMS 30ml
Mleczko do mycia z DMS 30ml
32,00 zł
szt.
Żel do mycia twarzy 30 ml
Żel do mycia twarzy 30 ml
27,00 zł
szt.
Liposomowy kompleks NMF 20 ml
Liposomowy kompleks NMF 20 ml
130,00 zł
szt.
Olej z orzechów Makadamia 20 ml
Olej z orzechów Makadamia 20 ml
42,00 zł
szt.
Olej z kiełków pszenicy 20 ml
Olej z kiełków pszenicy 20 ml
46,00 zł
szt.
Ekstrakt z zielonej herbaty 20 ml
Ekstrakt z zielonej herbaty 20 ml
59,00 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl